Kefírová buchta na hrnky

Hrníčkové recepty jsou ideálním řešením pro všechny, kdo nemají doma váhu. Tak se pojďme na jeden z nich podívat!

Postup je velmi jednoduchý a zajisté jej zvládne každá začínající kuchařka. Stačí jen smíchat veškeré suroviny dohromady a pořádně je promíchat. Máte-li doma k dispozici ruční šlehač, pak jeho pomoci zajisté využijte, práce vám půjde lépe od ruky. Připravte si plech, který vymažete máslem a vysypete polohrubou mouku. Nakonec na něj rovnoměrně nalijte vzniklé těsto a pečte v troubě alespoň 30 minut.

Pokud byste snad měli chuť a náladu, pak můžete rozehřát čokoládu na vaření a nakonec buchtu tekoucí čokoládou polít. Dobrou chuť!

Suroviny:

  • 3 hrnky polohrubé mouky 
  • 2 hrnky cukru krupice 
  • 1 vanilkový cukr 
  • 2 lžíce kakaa 
  • 1 lžíce jedlé sody
  • 2 lžíce oleje 
  • 2 hrnky kefírového mléka 
  • čokoláda na vaření 

Mohlo by Vás zajímat:


Tento záznam byl zaslán Hrníčkové recepty a označen , , , . Záložka je zde.

Similar posts

Komentáře jsou uzavřeny.