Hrníčkové recepty jsou ideálním řešením pro všechny, kdo nemají doma váhu. Tak se pojďme na jeden z nich podívat!
Postup je velmi jednoduchý a zajisté jej zvládne každá začínající kuchařka. Stačí jen smíchat veškeré suroviny dohromady a pořádně je promíchat. Máte-li doma k dispozici ruční šlehač, pak jeho pomoci zajisté využijte, práce vám půjde lépe od ruky. Připravte si plech, který vymažete máslem a vysypete polohrubou mouku. Nakonec na něj rovnoměrně nalijte vzniklé těsto a pečte v troubě alespoň 30 minut.
Pokud byste snad měli chuť a náladu, pak můžete rozehřát čokoládu na vaření a nakonec buchtu tekoucí čokoládou polít. Dobrou chuť!
Suroviny:
- 3 hrnky polohrubé mouky
- 2 hrnky cukru krupice
- 1 vanilkový cukr
- 2 lžíce kakaa
- 1 lžíce jedlé sody
- 2 lžíce oleje
- 2 hrnky kefírového mléka
- čokoláda na vaření
Komentáře